fbpx

ONBEPERKT FITNESS VANAF €2,95 PER WEEK!

BETAAL ALLEEN WAT JE GEBRUIKT

SPORTSCHOOL FIT2GO UITHOORN

Goede voornemens, we maken ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om deze ook na te leven. Heb jij op het gebied van gezondheid goede voornemens gemaakt en wil je deze graag waarmaken? Dan helpen wij van Fit2go je graag verder. Wij zijn een sportschool in Uithoorn dat bijna 365 dagen per jaar geopend is en jou graag helpt met het verwezenlijken van jouw doelen. Lijkt jou dat wel wat? Kijk dan snel eens tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij Fit2go!

Over Fit2go

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fit2go te kiezen zijn:

  • Sporten vanaf 11,80 per 4 wkn
  • Betaal alleen wat je gebruikt!
  • Onbeperkt zonnen voor een vast bedrag per maand. Vanaf 10,-
  • Voor maar 5,- extra live groepslessen
  • Voor maar 5,- onbeperkt Yanga Sportdrank
  • Gezinsabonnement vanaf 10,- pp
  • Bedrijfsfitness met voordeel tot 50%

Wil je na het sporten even helemaal tot rust komen kies er dan voor om lekker bruin te worden onder de zonnebank. Wat je wensen ook zijn, bij onze fitness in Uithoorn betaal je alleen wat je gebruikt.

Wat bieden wij?

Fit2go biedt een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van Yoga2GO tot Boks2GO en van Zumba2GO tot Shape2GO, het kan allemaal bij Fit2go in Uithoorn. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat de beste weg is naar jouw trainingsdoel.

Contact opnemen met onze sportschool in Uithoorn

De openingstijden van Fit2go zijn erg ruim en je kan dan ook iedere dag bij ons terecht.

Maandag t/m donderdag zijn wij van 8:00 tot 22:00 uur geopend
Vrijdag van 07:00 tot 21:30
Zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:30 uur.

Dus of jij nu werkt of naar school gaat, bij Fit2go vind je altijd een goed moment om te sporten. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0297-269838 of stuur een mail naar: uithoorn@fit-2-go.nl dan helpen wij je graag verder.

Team Fit2GO Uithoorn

Wil je ervaren wat Fit2go voor jou kan betekenen? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het. Laat snel je gegevens achter door het formulier in te vullen en we zien je snel op de club.