fbpx

ONBEPERKT FITNESS VANAF €3,95 PER WEEK!

BETAAL ALLEEN WAT JE GEBRUIKT!

FIT2GO (FIT TO GO) IJSSELSTEIN – FITNESS EN MEER

Goede voornemens, we maken ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om deze ook na te leven. Heb jij op het gebied van gezondheid goede voornemens gemaakt en wil je deze graag waarmaken? Dan helpen wij van FIT2GO je graag verder. Wij zijn dé sportschool in IJsselstein dat bijna 365 dagen per jaar geopend is en jou graag helpt met het verwezenlijken van jouw doelen. Lijkt jou dat wel wat? Kijk dan snel eens tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij FIT2GO!

OVER FIT2GO

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor FIT2GO te kiezen zijn: Sporten vanaf 16,95 per 4 weken Betaal alleen wat je gebruikt! Onbeperkt zonnen voor een vast bedrag per maand. Vanaf 10,- Voor maar 5,- extra live groepslessen Gezinsabonnement vanaf 10,- pp Bedrijfsfitness met voordeel tot 50%   Wil je na het sporten even helemaal tot rust komen kies dan voor een abonnement voor de  zonnebank. Wat je wensen ook zijn, bij onze fitness in IJsselstein betaal je alleen wat je gebruikt.

WAT BIEDT FIT2GO?

FIT2GO biedt een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van Yoga2GO tot Kickoks2GO en van Zumba2GO tot Shape2GO, het kan allemaal bij FIT2GO in IJsselstein. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat de beste weg is naar jouw trainingsdoel  

CONTACT OPNEMEN MET ONZE SPORTSCHOOL IN IJSSELSTEIN

FIT2GO IJsselstein B.V. Nijverheidsweg 15 A 3401 MC IJsselstein ROUTEBESCHRIJVING

De openingstijden van FIT2GO zijn erg ruim en je kan dan ook iedere dag bij ons terecht.

Maandag t/m donderdag zijn wij van 8:00 tot 22:00, en vrijdag tot 21:00 uur geopend en zaterdag en zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Dus of jij nu werkt of naar school gaat, bij FIT2GO vind je altijd een goed moment om te sporten. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op:

CALL US  INSTAGRAM  MAIL   FACEBOOK    

SPORTIEVE GROET, TEAM FIT2GO IJSSELSTEIN

STEL NIET UIT, START MET EEN GRATIS PROEFLES!

Clubs

FIT2GO sportschool IJsselstein

9 verschillende lessen

Bekijk de club
Super September

SUPER SEPTEMBER BIJ FIT2GO

Sluit in september een abonnement bij ons af en profiteer naast ons lage tarief van diverse voordelen :

• Sporten v.a €16,95 per 4 weken
• GEEN inschrijfgeld*
• Sportschema op maat
• GRATIS Go Pro app*

* Bij minimale afname van 52 weken
*  Voor 6 maanden

Actie is geldig t/m 30-09-20