fbpx

UPDATE CORONA

11-03-20

Beste leden,

We hebben contact gehad met het RIVM en hebben het volgende besloten:

FIT2GO blijft gewoon geopend, maar tot 01-04-20 gaan de groepslessen niet door. In de groepslessen staan de leden te dicht op elkaar en dat geeft een risico. Verder vragen wij met klem om mensen die verkouden zijn, hoesten, niezen, zich niet lekker voelen, koorts hebben, chronische aandoeningen hebben, in een andere risicogroep zitten, in een risicogebied zijn geweest in ieder geval twee weken thuis te blijven. Dit is en blijft uiteraard altijd nog de verantwoordelijkheid van de klant zelf.

We volgen voor de rest de actualiteit. Houd social media en je mail in de gaten!

We volgen op dagbasis het advies van de Overheid


15-03-20

Beste leden,

Coronavirus update:

Lieve leden, helaas zijn we genoodzaakt FIT2GO te sluiten in verband met het Coronavirus.

LEES HIER VERDER!


20-03-20

Coronavirus update:

Beste leden,

De afgelopen dagen hebben wij op alle manieren gemerkt hoe groot de impact van het coronavirus is voor onze samenleving en in onze sport-community. Deze crisis raakt iedereen en wij kunnen dit alleen bestrijden met solidariteit en door de Overheids-richtlijnen te volgen. Het raakt iedereen! 

Lees hier verder


25-03-20

Coronavirus update:

Naar aanleiding van de persconferentie van 23-03-20 zijn er voor de fitnessbranche geen extra maatregelen getroffen (dan de sluiting tot 7 april). Vooralsnog volgen wij de maatregelen van het RIVM en gaan er vanuit dat onze clubs 7 april weer (wellicht beperkt) open gaan. Zoals ook vermeld in onze laatste mail. 

We begrijpen ook dat mensen graag duidelijkheid willen over de inhoud van de compensatie. Achter de schermen zijn we met alle betrokkenen bezig een toekomst in te tekenen die ook verder kijkt dan deze crisis. We willen graag met onze leden verder en de leden met hun club toch?  Wat we nu vragen is jullie geduld en betrokkenheid.

Bekijk hier de FAQ  op onze website met alle antwoorden.


01-04-2020

Allereerst bedankt voor jullie steunbetuiging, lieve mails en berichten die we dagelijks ontvangen. Wij zijn positief verrast door de vele aanvragen die wij hebben ontvangen voor een schema op maat om thuis te kunnen blijven bewegen. Jullie maken zeer gretig gebruik van FitsnacksTV en volgen thuis de lessen Pilates, Yoga en/of Boksfight. We doen er alles aan om jullie thuis te laten bewegen!

Zoals iedereen inmiddels weet heeft de regering letterlijk de stekker eruit getrokken voor de gehele fitness branche… We zijn daardoor in een situatie beland die wij ons tot nu toe alleen konden voorstellen in een zeer slechte film.

Net zoals vele andere ondernemers moeten wij praktische, economische argumenten afwegen tegen morele en principiële argumenten.

Zo is het uitermate vervelend dat jij, als gewaardeerd lid, geen gebruik kunt maken van jouw club. Aan de andere kant drukt de verantwoordelijkheid op ons om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Want ons team wil er ook voor jou weer staan ná deze periode van sociale en sportieve onthouding. 

Hoewel de regering hulpmaatregelen heeft aangekondigd, is het nu nog onduidelijk in hoeverre FIT2GO daar en wanneer gebruik van kan maken.

Dat betekent dat de toekomst van FIT2GO mede bepaald zal worden door jullie loyaliteit!

Ondanks de onzekerheid willen wij hierin de eerste stap zetten en aangeven dat wij jullie gaan compenseren. Die compensatie kan niet direct: de automatische afschrijving zal daarom gewoon doorgang vinden, omdat wij anders de kosten niet kunnen dragen.

Wij bieden een gepaste compensatie voor de periode dat wij gesloten zijn. Wij hebben de volgende compensatie in de vorm van een voucher, zodat jij zelf kunt kiezen wat voor een compensatie jij wenst: 

 • Het bedrag als tegoed op je clubpas.
 • Voedingsbegeleiding via de My Fit2go app.
 • Yanga Sportdrank.
 • Zonnebank.
 • Neem een introducee mee naar onze club.
 • Begeleiding.
 • Groepslessen.
 • Gebruik Pro app.
 • Personal Training.
 • Schema op maat.
  * de waarde wordt bepaald door het tarief van je abonnement en het aantal weken sluiting.

Zodra wij de deuren weer voor jullie mogen openen kan je de voucher aanvragen op je club. Maar voor nu, houd je natuurlijk gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten die wij via de My Fit2go aanbieden! Maak jij al gebruik van Fitsnackstv? Zo niet, dan horen wij dit graag. Ook op onze Socials proberen wij jullie zoveel mogelijk te voorzien van sportieve tips & tricks.

Nogmaals enorm bedankt voor jullie steun en begrip! Gezondheid gaat voor alles! Blijf sporten en blijf ons op de hoogte houden van je sportieve uitdagingen en samen gaan wij ervoor!

Sportieve groet,

Team FIT2GO


07-05-20

‘Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond is er vanochtend veel contact met onze brancheorganisatie NL Actief.

De directeur (Ronald Wouters) heeft ons gemeld dat het protocol om verantwoord de sportscholen te heropenen als eerste bij het Ministerie van Volksgezondheid is goedgekeurd enige weken geleden.

Door een fout binnen de overheid is dit nooit gemeld aan het OMT en het team van premier Rutte. Om deze reden heeft Ronald Wouters namens de hele fitnesssector een kort geding aangespannen tegen de Overheid.

Omdat de premier dacht dat de sportscholen geen voorbereidingen hadden getroffen voor heropening van sportscholen hebben ze gezegd dat we pas 1 september open kunnen.

Nu deze fout naar boven is komen drijven, heeft Ronald Wouters namens de hele fitness sector a.s. dinsdag een afspraak met Minister van Rijn (medische zorg en Sport) om de sportscholen toch eerder te laten openen.

Dit is goed nieuws. Vanavond zal er veel aandacht voor dit onderwerp zijn in verschillende televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland en Op.1.’

Bron: NLactief

Wij als FIT2GO wachten dus nog even  voordat we met een respons komen. Natuurlijk doen we het z.s.m.