fbpx

Begeleiding

FIT2GO biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving aan je gezondheid te werken. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij in al onze clubs goed opgeleide en gecertificeerde fitnessinstructeurs, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt. Twijfel je of je een oefening wel goed uitvoert? Of wil je weten hoe een bepaald fitnessapparaat werkt? Vraag het gerust aan één van onze instructeurs.
De kosten voor zo een persoonlijk trainingsadvies zijn wanneer je bij ons start geheel gratis. Voor maar €5 kan je meer begeleiding erbij kopen. Heb je vragen over een persoonlijk trainingsadvies? Onze instructeurs staan voor je klaar.

FITNESS

Allereerst kan je natuurlijk bij FIT2GO terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de groepslessen waarbij men gezellig samen sport en samen met de doelstellingen te lijf gaat.
FIT2GO staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit de drie peilers:

– Kwaliteit
– Gezelligheid
– Hygiëne

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streef je naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan een fitnessclub waar je met plezier naar toe gaat. Dan ga je vaker en haak je minder snel af.

PERSOONLIJKE BENADERING

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een advies krijgt over bewegen, voeding en lifestyle dat het best bij je doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau, eventuele blessures en de uitkomst van een aantal fysieke tests. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering.
Een trainingsadvies moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op je belastbaarheid en rekening houdend met o.a de volgende punten.

– Voeding
– Doelstellingen
– Belastbaarheid
– Rust vs stress niveau
– Plezier in de training
– Trainingstijd en trainingsfrequentie

Bij FIT2GO kijken we dus naar wat de individuele klant nodig heeft. Sommige klanten zullen we stimuleren om juist minder te doen, waar andere een extra duwtje in de rug nodig hebben. Bij FIT2GO leer je niet om meer te trainen, wij leren je graag om beter te trainen. Niet voor niets zeggen wij: #AREYOUFIT2GO

STEL NIET UIT, START MET EEN GRATIS PROEFLES