fbpx

CrossFit2GO

Wat is CrossFit2GO?

CrossFit2GO is een constant gevarieerde training bestaand uit functionele oefeningen op hoge intensiteit. CrossFit2GO staat ook wel bekend als Crossfit. Het doel van CrossFit2GO is om jezelf niet te specialiseren in één onderdeel maar je beter te maken in diverse fysieke elementen met als doel tot een verbetering te komen van de algehele fitheid. De volgende fysieke elementen komen aan bod: kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

 

SNEL RESULTAAT

Een training CrossFit2GO helpt jou om bewuster van jouw lichaam te worden en jouw lichaam te balanceren. De oefeningen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en dagen jou uit om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. CrossFit2GO is geschikt voor alle sporters. Je doet dezelfde oefeningen als iedereen, maar met jouw zelfgekozen intensiteit en weerstand. Kom CrossFit2GO eens uitproberen en plan een gratis proefles. Spreek zeker een van onze trainers aan bij eventuele vragen!

 

DE TRAINING

De training van een half uur begint met je eigen warming-up om alle spiergroepen op te warmen. Daarna volgt een uitleg van alle technieken, zodat we kunnen beginnen aan de Workout. Wij raden aan om de CrossFit2GO training te combineren met een rustige training voor een optimaal trainingsschema.

 

KLEDING

Neem flexibele sportkleding, sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee naar de training!

 

Gemiddeld calorieverbruik: 710 kcal per les

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles CrossFit2GO

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

Shape2GO

Zumba2GO

Pilates2GO